Candy crush saga hilesi programsız

Çlışan candy crush saga sınırsız, hamle, sınırsız can, sınırsız güçlendirici hile eklentisi programsız sizlerle hilemiz yüzde yüz çalışmaktadır.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi candy crush saga oyunu facebook da en çok oynan oyunlar arasında neredeyse birinci sırada. Level atladıkca giderek zorlaşan akıcı bir oyun olduğu için oyuncular zaman zaman zor levellerde takılır saatlerce veya günlerce takılır kalır. 5 can hakkı olduğu için can bittiğinde seviye atlamanız da bir hayli zor olmaya başlar. Şimdi size sınırsız can, sınırsız hamle, sınırsız güçlendiricilere nasıl sahip olacağınızı anlatacağım çok basit bir işlemle oyuna tamamen hakim olacaksınız can bitti diye saatlerce beklemenize gerek kalmayacak.
Candy crush saga hilesi
Candy Crush Saga

Candy crush saga sınırsız yapma hilesi nasıl yapılır

Arkadaşlar burda dikkat etmeniz gereken sadece mozilla firefox tarayıcısını kullanmanız başka tarayıcılarda çalışmamaktadır.

İlk önce mozilla tarayıcınızı indireceksiniz eğer kullandığınız tarayıcı mozilla firefox sa indirmeye gerek yok.

Candy crush saga herşeyi sınırsız yapma hilesi için bu bağlantıyı tıklayın http://leethax.net/facebook/candycrushsaga/ ve daha sonra Get the leethax.net Firefox exten yazan yeri tıklayın açılan sayfada install extension (requires mozilla firefox) bağlantısını bulun tıklayın ve küçük bir sayfa açılacak ve iki seçenek karşınıza çıkacak sağda cancel yazar siz soldaki seçeneği seçeceksiniz taraycınızın sol üstte eklentiye izinver seçeneği çıkacaktır eklentiye izin veri seçip eklentiyi kurup tarayıcınızı yeniden başlatın ve candy crush saga oyununa girin özelliklerin hepsininin sınırsız olduğunu göreceksiniz.

Daha fazla Candy crush saga hilesi için tıklayınız.

Elemiş olduğum resime bakarsanız can hakkının ve bütün güçlendiricilerin 99 olduğunu göreceksiniz 99 gözüktüğüne bakmayın kullandıkca eksilmiyor yani candy crush saga oyununda her şeyi sınırsız yapmış oluyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir