Metin2 pvp server efsun botu indir

Metin2 oyununda en çok işe yarayan hilelerden biri olan efsun botunu sizlere paylaşıyorum. Metin2 oyununda rakiplerinizi yenmek için efsun çok önemlidir. Hileyi kurmadan önce bilgisayarınızda bazı programlar olması gerekir eğer bu programlar yoksa efsun botu çalışmaz sonra hile çalışmıyor diye yorumlar gelir. Öncelikle bu iki programı bilgisayarınıza yükleyin ve kurun.
Efsun botu indir
Swich Bot 5'Slotlu efsun botu olup çok hızlı efsun atabilmektedir.
Gerekli programlar google den aratın bulursunuz.
Net Frame Work 3.5
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package

Bu iki programı yükledikten sonra aşşağıda vermiş olduğumuz linki kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın tarayıcı internete girdiğiniz sayfadır her neyse bilmeyen yoktur zaten ben yinede açıklamak istedim.
Kopyalanacak link
http://turbobit.net/1wpqlh2zo3mm.html
Hilenin kurulumunu yapmak için iki farklı yöntem var ilk önce birini deneyin olmazsa eğer diğerini denersiniz ayrıca video da nasıl yapıldığı gösterilmektedir.

Metin2 pvp serverler efsun botu nasıl kurulur video izleyiniz


Efsun botu nasıl aktif edilir Hileyi indirin kurulumu tamamlayın pvp içine atınız klasör içindekileri pvp klasörüne atınız sonra oyuna giriş yapınız ekranda efsun botu görülecektir. Bu yöntemi denediniz olmadı o zaman bunu deneyiniz hileyi indirin ve kurun ve oyuna giriş yapın njectörler klasöründen herhangi bir injectörü çalıştırıp Switchbotv3 klasörü içindeki "switchbotv3.dll"yi seçip, inject ederek hileyi aktif ediniz.
İşlem bu kadar basit zaten metin2 oyununu oynayan kişiler buna benzer bir çok hileyi kullanmıştır efsun botunu çalıştırmakta zorluk çekmeyeceklerine inanıyorum. Efsun botunu yeni deneyenlerde video yu izlemelerini tavsiye ederim. Linkler devamlı güncellenmektedir 24 10 2015 cumartesi günü eklenmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma