Candy crush soda sınırsız hamle hilesi

Candy crush soda oyunu oynayan arkadaşlar için hamle hilesi nasıl yapılır anlatacağım. Facebook oyunlarından olduğunu biliyoruz candy crush saga kadar olmasada güzel bir oyundur giderekte oynayan kişilerin sayısı artmaktadır.
Candy crush soda hamle hilesi

Candy crush soda saga sınırsız hamle hilesi nasıl yapılır

Gelelim candy crush soda saga oyununda hamlemizi sınırsız yapmaya. Tarayıcı mozilla olması gerekir ben mozillada denedim işe yaradı. Cheat engine programını vereceğim linkten indirip bilgisayarınıza kurmalısınız karışık gibi görünsede aslında çok basit.
Gerekli programlar
Mozilla firefox ve Cheat engine programıBu linki kopyalayın tarayıcınıza yapıştırın proğramı indirin: http://www.cheatengine.org/
Cheat engine programını kurduktan sonra programı açıyoruz sol üstte bilgisayar ekranı gibi küçük simge var buraya tıklayalım açılan pencerede plugin-container.exe yi bulup open deyin ve sol üst köşede Value bölümüne oyundaki hamleyi yazalım First Scan tıklayalım ve tekrar oyuna dönelim bir kaç hamle yapalım hamle yaptıktan sonra cheat engine ye geri dönelim kalan hamlemizi Value bölümüne yazalım Next Scan tıklayalım. Resimde gördüğünüz gibi solda sayılar çıkacak çıkan sayılara çift tıklayın aşşağıya geçecek ve burda sayılara tekrar çift tıklayınca pencere açılacak buray yapmak istediğiniz hamle sayısını yazın ve ok deyin. Candy crush soda oyununa dönün ve hamle yaptıktan sonra hamleniz değişecektir. Yazılı anlatımdan çözemedim diyorsanız videoyu izleye bilirsiniz.
Candy crush soda hamle hilesi
Videolu anlatım
Gördüğünüz gibi sınırsız hamle yapmayı öğrendik şimdi oyunun tadını çıkaralım her bölüm atlamanızda aynı işlemi yapmanız gerekecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir