Facebook dragon city gems hilesi yeni 2016

Facebook oyunlarının en çok oynanan oyunlarından biriside dragon city oyunudur bu oyunda gems oldukca önemlidir. Normalde gemsi parayla satın alarak kuluçkadaki yumurtaların daha hızlı çatlaması için gems veririz ve daha hızlı bir ejderhaya sahip oluruz veya güçlü bir ejderha alırız. Şimdi sizlere para vermeden ücretsiz sonsuz gems hilesinin nasıl yapıldığını anlatacağız. Bu hile sayesinde oyunun tadını çıkaracaksınız.
Peki gems hilesi nasıl yapılır hemen anlatalım.
dragon city gems hilesi yeni 2016
İlk önce facebook sayfasını açalım sonra dragon city'e tıklayalım ardından gerekli siteyi açalım gerekli sitede sağ üstten dragon city'e tıklayalım açılan sayfadan gems hilesini seçelim ve açılan sayfadaki diğer hileleride kullanabilirsiniz neyse devam edelim sonra Facebook ID Session ID yazalım submit'e tıklayalım işlem bu kadar. Aşşağıda gerekli sayfanın linki paylaşılmıştır kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırıp siteye gidebilirsiniz.
Gerekli site: http://woprime.com/dragon-city
Aşşağıdaki videoları izleyerek Facebook ID ve Session ID nasıl bulunur öğrenebilirsiniz. Size önerim videoları sonuna kadar izlemenizdir çünkü yarım yamalak izleyipte hileyi yapamadım diye saçma sapan yorum atan arkadaşlar memleketimizde bir hayli çok ilk önce dikkatlice izleyin sonra adım adım uygulamaya geçiniz.

Dragon city gems hilesi videolu anlatım

SESSİON ID BULMA VİDEOSU
FACEBOOK ID BULMA VİDEOSU
Dragon city gems hilesi programsız nasıl yapılır öğrenmiş oldunuz artık oyunun tadını ücretsiz olarak çıkarabilir rakiplerinizden hep bir adım önde olacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir