Wolfteam uçma hilesi nasıl yapılır

Arkadaşlar yine güzel bir hileyle karışınızdayız bu hilemiz wolfteam uçma hilesidir. Wolfteam oyununda kullanabilirsiniz fakat modlara yakalanırsanız hiç iyi olmaz hileyi kullanırken ara ara ve mümkün olduğunca az kullanmanızı öneririm. Yoksa wolfteam oyunundan banlana bilirsiniz oyuna tekrar giremezsiniz bu yüzden ara ara kullanmakta fayda var.

Wolfteam uçma hilesi indir

Wolfteam uçma hilesi
Neyse siz önerilerime kulak verin ve wolfteam uçma hilesi nasıl yapılır öğrenelim.
Aşşağıda vermiş olduğumuz linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız ve uçma hilesini turbobit sitesinden indiriniz. İndirmiş olduğunuz dosyadaki exe uzantılı dosyayı açınız sonra bir kaç reklama tıklamanızı isteyecek reklamlar temiz reklamlara tıkladıktan sonra wolfteam oyununa giriş yapınız. Hile modunu aktifleştirmek için klavyenizde bulunan F1 tuşu ile hile modu aktifleşir. Bir diğer tuşta F2 tuşudur bu tuşlada uçma hilesi aktif olur. Wolfteam uçma hilesi nasıl yapılır artık öğrendik şimdi oyunun tadını çıkaralım unutmayın hileyi az kullanın yakalanırsanız modlar sizi banlar.
Kopyalanacak link: http://turbobit.net/cf1u2ify93n7.html
Aşşağıdaki videoda uçma hilesinin işe yarayıp yaramadığını görmek için konulmuştur izlediğinizde hilenin işe yaradığını görmüş olacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir