Harika Hileleri Bulunan Bir Oyun: Mor Canavar Oyunu

Eğer sizler de hile bakımından zengin bir içeriği bulunan harika bir oyun arayanlardansanız. Sizlere bu konu hakkında tavsiye edebileceğimiz harika bir oyun bulunmaktadır. Harika bir flash oyunu olan mor canavar oyunu ve sınırsız hileleri tam sizlere göredir. Peki bu harika oyun nasıl oynanmakta ve bu harika oyunda bulunan hileler nelerdir? dilerseniz hemen bu konu hakkında bilgiler sunalım.

Son dönemlerin en popüler flash oyun türlerinden olan mor canavar oyununda ilk olarak play butonuna basarak oyunumuzu başlatıyoruz. Daha sonrasında karşımıza çıkan insanları yetişkin veya çocuk gözetmeksizin acımacızca bir güzel dövüyoruz. Hatta mecbur kaldığımızda elimize geçirdiğimiz malzemeleri var gücümüz ile onlara doğru fırlatıyoruz. Tabi doğal olarak kısa bir müddet sonrasında onlar da bize saldırmaya başlıyor. Bu sayede oyunumuz daha da zevkli bir hale gelecektir. Mor canavarımızı yön tuşları sayesinde hareket ettirirken bu arada A ve S tuşlarımıza da basarak karşımızdaki insanlara saldırıyoruz.
Hileler yönünden oldukça zengin bir içeriğe sahip olan mor canavar oyununu oynamaya başladığınız andan itibaren bu harika oyundan vazgeçemeyeceksiniz. Zengin hileli içeriği ve kaliteli görsel efektleri sayesinde birçok oyun severler tarafından çokça tercih edilen bu harika flash oyun türünü oynamaya başladığınız andan itibaren üzerinizde bulunan tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi kısa süre içerisinde tamamen yok edeceksiniz. Bu harika oyunu hemen indirip oynamak isterseniz şu oyun sitesi linkine tıklayabilirsiniz. Oyunu indirebileceğiniz site linki: www.akrepoyun.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir