Güncel Point Blank Aimbot Hilesi İndir

Merhaba arkadaşlar point blank oyuncularının en çok aramış olduğu Aimbot hilesi'nin linkini sizler için araştırıp bulmuş bulunmaktayım. Bildiğiniz gibi point blank oyununda kullanabileceğiniz aimbot hileleri üçretli olması oyuncuları maddi yönden sıkıntıya sokmaktadır. Evet siz değerli takipcilerim artık dert etmenize gerek yok ben sizin yerinize araştırıp point blank aimbot hilesi'ni bulmuş bulunmaktayım.
Güncel Point Blank Aimbot Hilesi

Çalışan point blank aimbot hilesi-2106 Güncel

Evet kısaca sizlere aim hack nasıl çalışır anlatalım değilmi. Bilgisayarınızda antivirüs programı kullanıyorsanız dosyayı indirmeden önce ilk yapmanız gerek virüs programını kapatmanız olacaktır. Virüs programınızı kapattıktan sonra vermiş olduğumuz linkten CH_0810.rar dosyasını indiriniz. İndirmiş olduğunuz rar dosyasını mausenin sağ tıklayarak click yaparak klasöre çıkart işaretleyiniz. Dosyayı masaüstüne çıkarınız sonrasında ise Xigncode Bypass programının üstüne sağ click yaparak yönetici olarak çalıştırın ve log kayıtlarını temizleyiniz. Son adım kaldı klasördeki Ch.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve point blank oyununa giriş yapınız. Oyuna giriş yaptığınızda karşınıza aimbot menüsü gelecektir. Artık gerisi sizlere kalmıştır yön tuşları ile devam edebilirsiniz.

Point Blank Aimbot-wall hack özellikleri

Bıçak hilesi ayrıca hızlı yumruk ve hızlı bıçak
Otomatik vuruş
Otomatik öldürme
Yüksekten atlama hilesi
Doğruluk hilesi
Kurşunların sekmemesi
Rakip basede doğma hilesi
Wall hack-En önemlisi aim kafadan vurma hilesi
Otomaik ateş etme özelliği
Hızlı jarjör ve hızlı ateş etme
3 dakikalık odaklanma ve daha bir çok özellik sizleri beklemektedir.

Point blank aimbot + wall hack kullanmayı bilmeyenler için yukarıda hilenin kurulumunu anlattım tabiki bilen kişiler için anlatmaya gerek yok hemen çözeceklerdir ve onlar içinde alternatif başka aimbot hile linki paylaştım umarım işinize yaramıştır.
Hile linki
CH_0810.rar
Alternatif hile linki uzmanlar için
PointBlank TAM Aimbot.zip

Evet arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi sizlere çalışan, güncel, ücretsiz yani bedava point blank aimbot hilesinin linklerini paylaşmış bulunmaktayım. En yeni ve güncel hileler için bizi takipte kalınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir