Metin2 multihack mod 7x hilesi indir güncel

Metin2 tutkunlarına güzel bir hile paylaşmak istiyorum. Hilemizin adı 7x hilesi mutlaka metin2 oynayanlar bilir. Multihack mod, Wallhack, Balık Botu, 7x Damage Wait hilesi botumuzda bir çok hile mevcut keyifle oynayacağınız hile fakat banlanma riski olduğu için hileyi kullanırken çok dikkatli olmalısınız. Şimdi rakiplerinize fark atmak istermisiniz e ozaman buyrun hilenin özelliklerine kısaca bakalım.
Metin2 multihack mod 7x hilesi

Multihack 7x hilesi özerellikleri kısaca

Balık tutmak için balık yakalayan bot mevcut.
Metin arama, patronlar ve cevher arama mevcut.
Canavarları çekme yani kısaca çekme hilesi mevcut.
Exp bot özelliği sayesinde canavarları otomatik öldüreceksiniz.
Ve daha bir çok özellik metin2 oyununda kullanacağınız 7x hilesinde sizleri bekliyor.

7x Multihack hilesi kurulumu

İndirme linki olarak iki tane link ekledim alternatif olsun diye siz bu linkleri kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırın ve Metin2Mod_PL adındaki dosyayı indirin. İndirmiş olduğunuz rar dosyasını olduğu gibi metin2 oyunun bulunduğu dosyanın içine atın sonra metin2_launcher yazan uygulamadan oyuna giriş yapın ve hile hazır. Rar şifresi indirmiş olduğunuz rar dosyasının içinde mevcuttur.
İndirme linkleri
http://turbobit.net/mkpnt2za0khd.html
http://www12.zippyshare.com/v/V6sgJt9z/file.html
İndirme linklerini neden tıklamak yerine kopyalıyorsunuz hemen anlatayım bir çok sitede indirme linkine tıklayınca farklı farklı siteler açılıyor ziyaretci indirme linkini bulana kadar bir hayli uğraşıyor bende bu yöntemi uygulayarak ziyaretcinin direk indirme sitesine gitmesine yardımcı oluyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir