Point blank duvar hilesi botu indir

Arkadaşlar eğer Point blank oyunda kullanmak istediğiniz duvar hilesi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımda sizlere Point blank duvar hilesi botu'nun linkini paylaşıyorum. Duvar hilesi ne işe yarar kısaca bahsedeyim.Öncelikle oyunlarda aşırı hile kullanımına karşıyım neden derseniz aşırı hile kullanım sonrası oyundan zevk alamamaya başlarsınız fakat ara ara kullanırsanız oyun tadından yenmez değilmi? siz siz olun aşırıya kaçmadan kullanın. Neyse gelelim duvar hilemizin ne işe yaradığına tabiki siz biliyorsunuz ama ben adet yerini bulsun diye bir kez daha kısaca özetleyim. Oyunda rakipleriniz duvarın arkasında dahi olsa görmeyi sağlayacaktır bu sayede rakibinizin nerden geldiğini rahatlıkla görecek ve ona göre hareket edeceksiniz.

Point Blank-Wallhack-Duvardan Görme- Loader Ekran Görüntüsü- 2016

Point blank duvar hilesi

Peki Point blank-wallhack-Duvardan Görme hilesi nasıl yapılır

Öncelikle aşşağıda vermiş olduğumuz linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız sonrasında rar dosyasını indirerek loader botunda pb oyununu seçelim ve Point blank oyunumuza girelim F5 ve F6 tuşları ile hileyi kullanabilirsiniz. İşlem bu kadar şimdi anlattığımız işlemleri yaparak oyunun tadını çıkarın fakat aşırıya kaçmayın.
Kopyalanacak Link
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZlwCmZiya3Wk1hRj0CLcuV092EqBoSRSfk
Güncel oyun hileleri için sitemizi takip etmeye devam ediniz linklerde sorun olursa yorum bırakarak bizleri bilgilendire bilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir