Güncel Versiyon Pokemon Go APK indir iOS ve Android Paketleri

Pokemon oyunu 90'lı yıllarda bilindiği gibi çok izlenen çizgi filmler arasında yerini almaktaydı. Şimdilerde haberlerde adını sık duymuş olduğumuz pokemon çizgi filminin oyunu son günlerde popilerliği giderek artmaktadır. Eğer Android ve iOS  işletim sitemli akıllı telefonuz var ise sizde oyunu telefonunuza kurarak oynayabilirsiniz.
Güncel Versiyon Pokemon Go APK indir
Pokemon go apk indirmeden oynamanız mümkün değildir çünkü bu oyun ülkemizdeki indirme marketlerinde bulunmamaktadır. Pokemon go şimdilik bir kaç ülkede oynanırken ülkemizde ise apk dosyaları indirilerek oynanmaktadır.

Çizgi filmde izlemiş olduğunuz bir çok özelliği bu oyunda yapabilmeniz ve sokakta oynanması daha gerçekci olmasını sağlayarak ayrı bir zevk vermektedir. Fakat sokakta oynarken çok dikkatli olmalıyız oyuna kendimizi kaptırarak her türlü tehlike ve kazalara neden olabiliriz.

Neyse arkadaşlar şimdi sizlere pokemon go apk indirme linkini paylaşıyorum. iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon kullanan arkadaşlar vermiş olduğum linkten oyunu indirebilir ve fazla kapılmadan tehlikelerden uzak durarak dikkatlice oynaya bilir.

İndirme linki
 
Pokemon go apk indir

Evet arkadaşlar oyun telefonunuzun kamerasıyla ilişkili olduğu için kameranız mutlaka çalışması gerekir. Pokemon go nasıl oynanır anlatmaya bile gerek yok çünkü haberlerde nasıl oynandığını zaten görmüşsünüzdür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir