Pokemon Go Şarj Sorunu Çözümü Buyrun

Evet arkadaşlar pokemon oyunu oynayanların en büyük sıkıntısı şarjın hızlı bitmesidir. Aslında iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarda oynanan bir çok oyunda (batarya) şarj sorunu  olduğu biliyoruz. Telefon üreticileri batarya sorununa çözüm bulmaları gerekir. Neyse akıllı telefonlarımızda yapacağımız bazı ayarlar sayesinde pokemon go oyunu oynarken şarjınız eskisi kadar hızlı bitmeyecek.
Pokemon Go Şarj Sorunu Çözümü Buyrun
Şimdi sizlere neler yapacağınızı adım adım anlataraka daha az şarj yeme yöntemini anlatacağım. Öncelikle telefonunuzun menüsünden haritalar uygulamasını açalım Google haritalar olması gerekir. Sonrasında haritalar uygulamasından ayarlar bölümüne girerek çevrim dışı haritaları seçelim. Burda artı işaretini seçerek bölgemizi ekleyeceğiz.

Bu yöntemi uyguladıktan sonra pokemon go oyununa girerek daha yavaş şarj yediğini göreceğiz. Pokemon go şarjı hızlı yiyor diye düşünceniz kalkacak fakat yukarıda belirttiğim gibi akıllı telefonlarda şarj sorununun kalıcı çözümü için telefon üreticiler hızlı bitmeyen bataryalar üretmesidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir