METİN2 GREEN EFSUN BOTU İNDİR

Metin2 oyunu yıllardır oynan online oyunlar arasında en iyi diyebileceğimiz bir macera oyunudur. Level atladıkca zorlaşan bir o kadarda bağımlılık yapan ve farklı ülkelere geçip o radaki karakterlerle savaş yapılan akıcı bir oyundur. Metin2 oyununda hile kullanmazsan ezik pozisyonuna düşersin zamanında metin2 oyununu sabahlara kadar oynadığımı belirtmek isterim.
METİN2 GREEN EFSUN BOTU İNDİR
Şimdilerde oynuyormuyum hayır aşırı bağımlılık yapması sosyal hayata zarar vermektedir. Şimdi gelelim asıl konumuza metin2 efsun botu olmazsa olmazlardan bende sizler için araştırıp hilenin linki siteme koydum umarım işinize yarar.

Cixcocuk97 efsun botu duymuşsunuzdur bu botu kullanmanız için pc nizde NET Framework 3.5 0 ve injectör gerekmektedir. Hile dosyasında injectör mevcut NET Framework 3.5 0 içinde googleye yazdığınızda bulup indirebilirsiniz. Metin2 yeşil efsun botu ayrıca metin2 efsun botu mevcuttur.

NET Framework 3.5 0 indirdikten sonra pc nizi yeniden başlatınız sonrasında hile dosyasını vermiş olduğumuz linkten indiriniz. Hilenin kurulumu bittikten sonra oyuna girelim sonrasında yönetim 1 klasörüne girelim. Cixcocuk97 İnjectör açalım ve DLL Bul tıklayalım. Çıkan ekranda dll seçiyoruz sonrasında çalıştır diyelim. Sonrasında bir hata mesajı çıkacak tamam diyelim. 5 saniye sonra oyuna tıklayalım ve hile aktif hale gelecektir.

METİN2 EFSUN BOTU İNDİR 2016

Arkadaşlar metin2 oyununda hile kullanımı önemli fakat adminlere yakalanırsanız çarınızı banlarlar bu nedenle dikkatli kullanın ve kimseye çaktırmayın sizi şikayet edebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Candy crush saga hilesi programsız

Wolfteam proğramsız nakit hilesi yapma

Metin2 pvp server efsun botu indir